Üdvözöljük a Komitel Telekommunikáció weboldalán!


 

 

Alcatel Lucent telefon alközponti rendszerek

B e m u t a t k o z á s


 

Társaságunk, 1995-ben alakult, telefon alközponti rendszerek telepítésére és javítására. A távközlési technológia fejlődését követve, a piaci igényekhez alkalmazkodva 1996-ben megnyitottuk telefon- és telefax szervizünket, ahol a lakossági ügyfelek kiszolgálása is megkezdődött.

Tevékenységi körünk bővítésével a nagyfelhasználótól a kisfogyasztóig minden ügyfelünk igényére korszerű megoldást nyújtunk.

Munkatársaink folyamatos képzéseken vesznek részt ez által naprakészen, ismerik a legfrissebb műszaki újításokat, eszközöket és technológiákat. 1997-től a régióban az Alcatel majd később az Alcatel-Lucent  kiemelt  partnerei vagyunk. Sok éves tapasztalattal a speciális egyedi igények kihívásaira is megfelelő választ nyújtunk.

 

Alapelvünk, hogy ügyfeleink számára megbízható, minőségi eszközöket felhasználva, pontos, precíz munkát végezzünk, így biztosítva a megbízható, hibamentes működést.

Ügyfélkörünk folyamatos bővülése és a régi partnereinkkel való jó kapcsolatunk jelzi, hogy az általunk elvégzett munka az ügyfeleink elvárásainak maximálisan megfelel.

 

Cégünk képes ügyfeleit teljes körűen is kiszolgálni, amivel jelentős mennyiségű időt, munkát és költségeket takaríthat meg!

 

 

< vissza

 
Komitel Kft: 9030 Győr, Úttörő u. 18. Tel.: (96) 332-155, Fax.: (96) 527-375  |  Szerviz: 9022 Győr, Tarcsay V. u. 24. Tel.: (96) 523-945, Fax.: (96) 523-947